فایلساز

فروشگاه فایلساز ، فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

فایلساز

فروشگاه فایلساز ، فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی

برای رسیدن به جوجه های گوشتی با رشد سریع ، تخم مرغهای قابل جوجه کشی مطلوب ، مرغهای مادر در طول دوره تولید بایستی دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنین وزن بدن مرغهای مادر مولد کنترل گردند زیرا یکی از فاکتورهای اصلی انتخاب در آمیخته های گوشتی در سال های اخیر وزن تخم مرغ است
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9
مدیریت تخم مرغهای قابل جوجه کشی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

برای رسیدن به جوجه های گوشتی با رشد سریع ، تخم مرغهای قابل جوجه کشی مطلوب ، مرغهای مادر در طول دوره تولید بایستی دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنین وزن بدن مرغهای مادر مولد کنترل گردند زیرا یکی از فاکتورهای اصلی انتخاب در آمیخته های گوشتی در سال های اخیر وزن تخم مرغ است . تحقیقات سالهای اخیر نشان داده است که بین وزن تخم مرغ و ماندگاری تولید نسبت مستقیم وجود دارد بررسیها نشان داده اند که اگر ماندگاری تولید کاهش یابد وزن تخم مرغ افزایش خواهد یافت برای حل این مشکل و حفظ بدن مرغ و در نتیجه تداوم ماندگاری تولید لازم است برنامه کاهش دان اجرا شود زمان و کاهش دان به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله :

- وزن بدن مرغ و تغییرات آن از شروع تولید .

- تولید روزانه و روند ادامه آن .

- وزن تخم مرغ روزانه و روند ادامه آن

- تغییرات در زمان برداشت دان .

- وضع گله از نظر سلامتی .

- درجه حرارت و شرایط محیطی .

- وضع جیره غذایی از نظر ترکیب ( انرژی و مقدار پروتئین )

- مقدار جیره (انرژی دریافتی ) در پیک تولید .

- تاریخچه گله ( وزن گله در دوره پرورش و عملکرد آن قبل از پیک تولید .)

9 ص


مدیریت پرورش جوجه بوقلمون

در طریقه پرورش به صورت صنعتی، باید با تحت نظر گرفتن شرایط محیطی تمامی نیازهای بوقلمون را در نظر گرفت تا با تنظیم حرارت ، تهویه ، بهداشت و بالاخره جایگاه حداکثر نتیجه مطلوب حائز شود حرارت حرارت در هفته های مختلف باید به قرار زیر باشد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 12 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12
مدیریت پرورش جوجه بوقلمون

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

نگهداری بوقلمون در سنین جوجگی، یکی از مشکلترین مراحل پرورش بوقلمون است . بوقلمون های جوان نیز در مقابل عوامل بیماری زا کاملا حساسند از اینرو باید توجه فراوانی به آنها مبذول داشت . امروزه در اغلب کشورها بوقلمون را بصورت تجارتی و به تعداد زیادی نگه داری میکنند وتعداد معدودی از شرکتهای اصلاح نژادی ، سویه های تجارتی مخصوص به خود را ارائه میدهند که از ضریب تبدیل و قدرت رشد بسیار بهتری نسبت به دیگر نژادها برخوردارند .

در طریقه پرورش به صورت صنعتی، باید با تحت نظر گرفتن شرایط محیطی تمامی نیازهای بوقلمون را در نظر گرفت تا با تنظیم حرارت ، تهویه ، بهداشت و بالاخره جایگاه حداکثر نتیجه مطلوب حائز شود .

حرارت : حرارت در هفته های مختلف باید به قرار زیر باشد :

اواخر هفته اول 32 درجه – اواخر هفته دوم 29 درجه – اواخر هفته سوم 26 درجه – در اواخر هفته چهارم 24 درجه ( در تمام این مدت حرارت سالن نباید از 24 درجه سانتی گراد کمتر گردد ) اواخر هفته پنجم 21 درجه و اواخر هفته ششم 18 درجه سانتی گراد .

در روزهای اول جوجه ها نباید از منبع حرارتی دور شوند چون ممکن است سرما بخورند . اگر از دستگاه مادر مصنوعی استفاده میشود باید دور دستگاه مادر حصاری کشید تا از آن دور نشوند و یا اگر از هیتر استفاده میشود باید تمامی سالن حرارت یکنواخت و مناسب ( 32 درجه سانتی گراد ) داشته باشد .

تهویه و رطوبت: برای رشد معمولی جوجه بوقلمون هوای تازه و تمیز ضرورت دارد . به وسیله استفاده از پنجره های تهویه ای و همچنین هواکشهای برقی میتوان تهویه را کنترل کرده که البته تهویه نباید سبب سرد شدن سالن گردد . هنگام ورود به سالن میتوان وضعیت تهویه را بخوبی تشخیص داد ، زیرا وجود هرگونه بوی نامناسب دلیل عدم و نقص تهویه است . تهویه نامناسب از طرفی سبب کم کردن رطوبت میشود ، وجود رطوبت در داخل سالن نیز یکی از نشانه های نقص تهویه است . سالن نگهداری جوجه ها همیشه باید خشک نگهداری شود و اگر خشکی هوا بیش از حد لازم باشد رشد پرها کم شده و وضعیت پرها نامناسب میگردد .

بهداشت و بهسازی: جلوگیری و پیش گیری از بیماری مستلزم رعایت اصول بهسازی و بهداشت است . از اینرو باید لانه و همچنین وسائل را قبل از ورود و پایان هر دوره به خوبی شست و ضد عفونی نمود .

فضای لازم : فضایی که باید در اختیار جوجه بوقلمون باشد : در هفته اول 30 جوجه در هر متر مربع ، در هفته 2~4 تعداد 20 جوجه ، در هفته 5 ~6 تعداد 10 جوجه ، در هفته 7 ~8 تعداد 8 جوجه ، در هفته 9~ 12 تعداد 5 عدد و در هفته 13 ~20 تعداد 2~3 بوقلمون در هر متر مربع.

12 ص


مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

از اصلی ترین عوامل موثر برای دستیابی به حداکثر تولید اقتصادی، مدیریت پارامترهای محیطی و بخصوص مدیریت یستر در سالن پرورش می باشد چرا که وجود بستر مناسب خود حکایت از مناسب بودن شرایط محیطی در سالن دارد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 10 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 6
مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

مقدمه:
از اصلی ترین عوامل موثر برای دستیابی به حداکثر تولید اقتصادی، مدیریت پارامترهای محیطی و بخصوص مدیریت یستر در سالن پرورش می باشد. چرا که وجود بستر مناسب خود حکایت از مناسب بودن شرایط محیطی در سالن دارد. بطور کلی بستر به مخلوطی از فضولات دفعی طیور وکاه و کلش که در در ابتدای دوره در سالن پرورش پخش شده، اطلاق می شود. هر دو عامل تهویه و وضعیت حرارتی سالن، از جمله فاکتورهای بحرانی هستند که دائما باید توسط پرورش دهندگان کنترل شوند. به عنوان مثال اگر رطوبت سالن به دقت تحت نظارت قرار نگیرد، بستر موجود در سالن خیس شده و سطح لغرنده و چسبناکی را بوجود خواهد گرفت که اصطلاحا Caked litterنامیده می شود. در چنین وضعیتی، بستر به سادگی از آب اشباع شده و به آب به حالت راکد در سالن می ایستد. یکی چنین بستر مرطوبی عمدتا در سالنهایی که از آبخوریهای فنجانی و قطره ای استفاده می کنند

6 صفحه فایل ورد قابل ویرایش


گاوهای لیموزین

گاوهای لیموزین گاوهای لیموزین یک نژاد از گاوهای گوشتی هستند که خاستگاه آنها در نواحی لیموزین و مارس فرانسه است آنها از طریق رنگ قرمز طلایی قابل تشخیص هستند
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
گاوهای لیموزین

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

گاوهای لیموزین

گاوهای لیموزین یک نژاد از گاوهای گوشتی هستند که خاستگاه آنها در نواحی لیموزین و مارس فرانسه است. آنها از طریق رنگ قرمز طلایی قابل تشخیص هستند.

تاریخچه

اوّلین نسب نامه در سال 1886 برای بهبود این نژاد از طریق انتخاب طبیعی، ایجاد شد. امّا این نژاد قدمتی برابر با تاریخ خود اروپا دارد. گاوهایی در نقاشی های غارها که 20000 سال قدمت دارند در غار "لاسکوس" نزدیک ونتگناس فرانسه یافت شده است که شباهت زیادی به گاوهای لیموزین امروزی دارند.

ویژگی

لیموزین ها یک منبع ژنتیکی از وزن زیاد در زمان از شیرگرفتن و توده ی ماهیچه ای بالا هستند و این در حالی است که وزن کم، در زمان تولّد را حفظ می کنند. لیموزین ها به خاطر ساختار ماهیچه ای، کارایی تغذیه ای، کنترل آسان و زایمان راحت در مقایسه با دیگر نژادها، مشهور هستند. گاوهای لیموزین برشهای خطی و خم شونده ای در گوشتشان دارند که باعث شده کالای مهم در بازارهای جدید شوند.

ظاهر

گاوهای لیموزین دارای رنگ قهوه ای- طلایی هستند. اگر چه رنگهای دیگری مثل سیاه از طریق جفت گیری با دیگر نژادهای گاوی ایجاد شده است به علاوه تغییر در رنگ طبیعی و دیگر خصوصیاتی مثل بی شاخی (فقدان ژنتیکی شاخ) با جفت گیری با گاوهای دیگر ایجاد شده است.

خلق و خو

تکثیرکنندگان لیموزین از زمان ورود به آمریکای شمالی به طور وسیع روی موضوعات مربوط به خلق و خو کار کرده اند و در حال حاضر تنها نژاد دارای EDP مطیع هستند. بسیاری از تولید کنندگان آنها را نسبت به هر نژاد گاو گوشتی و کار کردن با آنها را راحت تر دیده اند.

10 ص


گاوداری

با توجه به اینکه کشور ایران دارای جمعیتی جوان وظرفیت غیر قابل بیان امکانات واستعداد می باشد باید طرح های فراوانی جهت اشتغال زایی ارائه وعملی گرددو یکی از این طرح ها می تواند ایجاد گاوداری باشد به طور کلی برای ایجاد یک گاوداری باید هم توان علمی داشت و هم ظرفیت جسمی وسرمایه مادی دراین پروژه سعی گردیده است به دو جنبه علمی و میزان سرمایه مادی و سودد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 39 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39
گاوداری

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

مقدمه:

با توجه به اینکه کشور ایران دارای جمعیتی جوان وظرفیت غیر قابل بیان امکانات واستعداد می باشد. باید طرح های فراوانی جهت اشتغال زایی ارائه وعملی گرددو یکی از این طرح ها می تواند ایجاد گاوداری باشد.

به طور کلی برای ایجاد یک گاوداری باید هم توان علمی داشت و هم ظرفیت جسمی وسرمایه مادی . دراین پروژه سعی گردیده است به دو جنبه علمی و میزان سرمایه مادی و سوددهی این طرح پرداخته شود.

برای ایجاد یک گاوداری با حداقل 20 رأس گاو شیری احتیاج به 80 میلیون تومان هزینه می باشد که مقدار 30 میلیون تومان جهت ساخت یک گاوداری با حداقل امکانات و50 میلیون تومان جهت خرید 20 رأس گاو نیاز می باشد.

یک واحد پرورش گاو شیری باید حداقل دارای دستگاههای شیر دوش ثابت وسیار، ماشین جهت حمل شیر شیرسودکن، آسیاب همچنین مکان های جدا جهت نگهداری گاوهای سالم وبیمار، زایشگاه گاو، عمل نگهداری مواد غذایی، اتاقک شیر دوشی، اتقک نگهداری شیر وظروف مخصوص جهت انتقال شیر باشد.

تقریباً بر آورد قیمتی که حفظ برای دستگاههای شیر دوش وماشین جهت حمل شیر، شیر سرد کن و آسیاب گردیده است چیزی در حدود 13 میلیون تومان می باشد.

مواد اولیه مصرفی نیز حداقل برای یک ماه گاوداری با بیان قیمت تخمینی آن به شرح ذیل می باشد.

1- 5/9 تن کنسانتره 000/556/2 تومان

2- 9 تن سیلو 000/300/1 تومان

3- 1200 کیلوکاه 000/340 تومان

4- 5/2 تن یونجه 000/480 تومان

یک واحد پرورش گاو مستقیم 3 نفر و غیر مستقیم 7 نفر اشتغال زایی دارد. اما اگر برای یک واحد پرورش گاو با حداقل 20 رأس گاو نیروی 3 نفر مورد نیاز می باشد.

کسانی که مایل به ایجاد واحد پرورش گاو شیری می باشند می توانند از تسهیلات ارائه شده از طرف بانکها با سرمایه شخص استفاده نمائید. تا هم در ایجاد اشتغال کمک نمایند وهم مهم ترین ماده غذایی انسان که همان نیرو می باند را تولید نمایند که مرغوب بودن شیر تولید خود بهترین تبلیغ وانگیزه برای ایجاد ویک واحد پرورش گاوشیری می باشد. لازم بذکر است فرم های مربوط به طرح در ضمیمه این پروژه آمده است.

39 ص


گاو و دامپروری

زایمان و اولین ماه بعد از زایمان دوره بحرانی گاوهای شیری می باشد بنابراین مدیریت صحیح گاوهای خشک نقش مهمی در کنترل بیماریهای متابولیکی در زایمان یا دوره نزدیک به زایمان را بر عهده دارد، مسائل عمده بوجود آورنده این اختلالات متابولیکی که با یکدیگر در ارتباط هستند از مسائل مدیریتی تغذیه ناشی می گردند
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 14 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
گاو و دامپروری

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

گاو ودامپروری

زایمان و اولین ماه بعد از زایمان دوره بحرانی گاوهای شیری می باشد بنابراین مدیریت صحیح گاوهای خشک نقش مهمی در کنترل بیماریهای متابولیکی در زایمان یا دوره نزدیک به زایمان را بر عهده دارد، مسائل عمده بوجود آورنده این اختلالات متابولیکی که با یکدیگر در ارتباط هستند از مسائل مدیریتی تغذیه ناشی می گردند.

اختلالات عمده متابولیکی در گاوها تازه زا عبارتند از:

1- تب شیر
2- ادم یا خیز پستانی
3- کتوزیس
4- سندرم کبد چرب
5- جفت ماندگی
6- جابجایی شیردان
7- اسیدوزیس
8- لنگش (Laminitis)

تب شیر:
تب شیر یا فلج ناشی از زایمان یکی از اختلالات متابولیکی معمول در دوره زایمان می باشد منظور از بیماری تب شیر داشتن تب واقعی نیست. بروز تب شیر در گاو با سن دا م مرتبط می باشد و اکثراً در گاوهای پر تولید با سن بالا دیده می شود. در حدود 75 % از موارد بروز تب شیر 24 ساعت و حدود 5% آن 48 ساعت بعد از زایمان روی می دهد.

علایم عمومی بروز تب شیر:
- از دست دادن اشتها
- عدم فعالیت دستگاه گوارش
- سرد شدن گوشها و خشک شدن پوزه
علایم اختصاصی بروز تب شیر:
- عدم تعادل حین راه رفتن
- زمین گیر شدن گاو که این حالت در سه مرحله انجام می گیرد:
- ایستادن همراه با لرزش
- افتادن روی سینه
- افتادن روی پهلو و بی اعتنا بودن به تحریکات محیطی
تغییرات عمده در خون گاو مبتلا به تب شیر شامل کاهش سطح کلسیم خون است, حد طبیعی کلسیم در خون گاوهای خشک 8- 10 میلی گرم در 100 میلی لیتر خون می باشد، که این مقدار در حین زایمان به کمتر از 8 میلی گرم در 100 میلی لیتر خون می رسد. در گاو مبتلا به تب شیر سطح کلسیم خون به ترتیب در سه مرحله ذکر شده به 5/6, 5/5 و 5/4 میلی گرم در 100 میلی لیتر خون کاهش می یابد که این کاهش سطح کلسیم خون همراه با کاهش فسفر و افزایش سطوح پتاسیم و منیزیم خون می باشد.
سطوح کلسیم خون در گاوهای مبتلا به تب شیربه ترتیب شامل موارد ذیل می باشد:
گاو با شیر دهی طبیعی 4/8 – 2/10 mg/dl
زایمان طبیعی 8/6 – 6/8 mg/dl
بروز تب شیر خفیف 5/7 –9/4 mg/dl
بروز تب شیر متوسط 8/6 –2/4 mg/dl
بروز تب شیر شدید 7/5 –5/3 mg/dl

14ص


کیست های تخمدان در گاوهای شیری

کیست های تخمدانی کاهش قابل ملاحضه ای روی تولیدمثل در اغلب فارم های پرورش گاو شیری در امریکا دارند تخمین زده شده که کیست های تخمدان در دامنه ای از 5%25% در اغلب گله ها شیوع پیدا کرده اند
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 187 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
کیست های تخمدان در گاوهای شیری

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

کیست های تخمدانی کاهش قابل ملاحضه ای روی تولیدمثل در اغلب فارم های پرورش گاو شیری در امریکا دارند.

تخمین زده شده که کیست های تخمدان در دامنه ای از 5%-25% در اغلب گله ها شیوع پیدا کرده اند.

مجموع تحقیقات اخیر دانشگاه ویسکانزین بر روی گاو های شیری نشان داده است که شیوع کیست های تخمدانی در دامنه ای از پائین ترین 16.2%تا بالاترین 47.4% وجود دارد.

گاوهای بالغ شیوع بالاتری (39%)از کیست ها نسبت به تلیسه هائی که اولین گوساله خود را زائیده اند (11%) دارند.در سن تلقیح تلیسه ها شیوع کمتری از کیست های تخمدانی (3%-6%) دارند.

جالب توجه است که بیماری کیست تخمدان در گاوهای گوشتی شیوع کمتری دارد.

کیست های تخمدانی به علت کاهش راندمان تولیدمثل باعث خسارات شدید اقتصادی در اغلب گله های گاو شیری می شوند.


شرح:

کیست های تخمدانی (شکل 1)با ساختمان فولیکولار ، قطری کمتر از 2.5سانتیمتر (در حدود 1اینچ) دارند.کیست های تخمدانی برای ده روز و یا بیشتر در غیاب جسم زرد عمل کننده (CL) بر روی تخمدان ظاهر میشوند.

تنها روش عملی شناسائی بیماری کیست تخمدان معاینه به روش توشه رکتال در ناحیه تولیدمثلی گاو می باشد.

این موضوع بر اهمیت تست های مرتب و برنامه ریزی شده برای سلامت گله بعد از زایمان گاوها توسط یک دامپزشک ماهر با تکنیک لمس از طریق توشه رکتال تاکید می کند.

کیست های تخمدانی می تواند به کیست های فولیکولار یا کیست های فولیکولار لوتئینه شده دسته بندی شود.

جدول 1 خصوصیات کیست های فولیکولار یا کیست های فولیکولار لوتئینه شده را فهرست می کند.

جسم زرد کیستی (CLبا یک حفرهء پوشیده از مایع ) نباید با کیست های تخمدانی اشتباه شود ، زیرا آن ها بیماری زا نیستند وبه طور نرمال هم در طول سیکل فحلی و هم در آبستنی عمل می کنند

10 ص


کندو چیست

شکل وعمل اندامها در حشرات بجز تعدادی از حشرات اولیه در بقیة حشرات مشابه است حیوان بالغ دارای یک جفت شاخک و چشمهای ساده و مرکب می‌باشد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 23 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
کندو چیست

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

کندو ( Hive ) :

هر شانه ( Comb )در یک کندو ، عبارت از یک ورقة عمودی مومی است که به قسمت بالا و کناره‌های یک حفره بطور محکم چسبیده است . حجره‌های کارگر ( Worker cells ) که در آنها کارگران پرورش می‌یابند و عسل یا گرده در آنها ذخیره می‌شود ، عرض این حجره‌ها تقریباً 5 میلیمتر است و عرض حجره‌های نر ( Drone cells ) 6 میلیمتر می‌باشد و به کار پرورش زنبورهای نر و ذخیره کردن عسل می‌آید ، حجره‌های ملکه ( Queen cells ) بزرگ و عمودی است و شبیه بادام زمینی می‌باشد و بطرف پایین باز می‌شود و در طول حاشیه قسمتهای تحتانی ساخته شده و محلی است که برای پرورش ملکه می‌باشد . موم ( Wax ) به صورت ورقه‌های کوچکی توسط غده‌های موجود در جیبهای ( Pockets ) زیر شکم زنبورهای کارگر ترشح می‌گردد . شانه یکبار که تشکیل شد برای سالها مورد استفاده قرار می‌گیرد . حجره‌ها به منظور استفادة همیشگی نظیف و آراسته نگاهداشته‌اند.

18 ص

زنبوران عسل تقریباً تنها جانورانی هستند که تهویة مطبوع را انجام می‌دهند . در تابستان زنبورها برای تهویة کندو با بالهایشان شدید باد می‌زنند تا حرارت داخلی را به منظور پرورش نسل در حدود 33 درجه نگاهدارند و آب اضافی عسل را در حجره‌های باز تبخیر سازنند . در هوای گرم و خشک ، زنبورها برای مرطوب ساختن محیط و یا در صورت لزوم رقیق کردن عسل آب به داخل کندو حمل می‌کنند . در زمستان که ذخیره‌های عسل به مصرف غذا می‌رسد ، زنبور تشکیل دسته‌های با هم فشرده و متراکمی داده و در اثر حرکات بدن و بالها تولید گرما می‌کنند . این دسته‌ها در حرارت 14 درجه یا پایین تر تشکیل می‌شوند و می‌توانند حرارت کندو را حتی هنگامیکه هوای خارج در صفر درجه یا پایین تر باشد تا 24 یا 30 درجه بالا ببرند . اجتماع ( کولونیهای ) زنبوران در نتیجه کمیابی شهد یا گرده و تخلیة ذخیره‌های عسل در زمستان تقلیل می‌یابد . زنبورهای بالغ توسط وزغها ( Toads ) ، راسوها (Skunks ) و خرسها خورده می‌شوند ، علاقة خرس به عسل همیشه ضرب‌المثل است . دو بیماری خطرناک و منهدم کنندة نسل ، در زنبوران عسل وجود دارد که در صورت عدم مقابله و مبارزه با آنها تلفات سنگین به اجتماعات آنها وارد می‌شود .

حشرات دیگر :

شکل وعمل اندامها در حشرات بجز تعدادی از حشرات اولیه در بقیة حشرات مشابه است . حیوان بالغ دارای یک جفت شاخک و چشمهای ساده و مرکب می‌باشد .

قسمتهای مختلف سرباهم جوش خورده است . سینة حشرات دارای سه قطعه می‌باشد ، و همگی دارای شش پا هستند و بنام شش پایان ( Hexapoda ) نیزنامیده می‌شوند . شکم این جانوران مشخص و بند بندی است .اعضای راسته‌ها ( Orders ) ، خانواده‌ها ( Families ) و گونه‌های ( Species ) گوناگون حشرات از نظر جزئیات ساختمانی و عادات ، اختلافات زیادی با یکدیگر دارند . بسیاری از مشخصاتو کیفیفت ساختمانی آنها مربوط به تغییرات سازگار شدن (Adaptive modifications )‌حیوان نسبت به شرایط خاص زندگی است که ذیلا شرح داده می شود .

18 ص


کمبود مس

عناصر معدنی 52 درصد وزن بدن جانوران را تشکیل می دهند که 75 درصد از این میزان در استخوانها متمرکز میباشد اکثر عناصر معدنی طبیعت در بدن یافت شده اند و وجود آنها در غذا ضروری می باشد تعداد 16 عنصر از مواد معدنی در متابولسیم بدن نقش دارند که مواد معدنی ضروری می باشند این 16 عنصر بر اساس تراکم در بدن به دو دسته تقسیم میشوند
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9
کمبود مس

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

کمبود مس :

عناصـر معــدنی

عناصر معدنی 5-2 درصد وزن بدن جانوران را تشکیل می دهند که 75 درصد از این میزان در استخوانها متمرکز میباشد. اکثر عناصر معدنی طبیعت در بدن یافت شده اند و وجود آنها در غذا ضروری می باشد. تعداد 16 عنصر از مواد معدنی در متابولسیم بدن نقش دارند که مواد معدنی ضروری می باشند. این 16 عنصر بر اساس تراکم در بدن به دو دسته تقسیم میشوند:

1ـ ماکرومینرال Macromineral

2ـ میکرومینرال Micromineral

دسته ماکرومینرالها نسبت به میکرومینرالها در بدن تراکم بیشتری دارند و بایستی مقدارشان در غذای دام بیشتر باشد. مقدار این مواد معدنی را به درصد بیان می کنیم مانند: سدیم، کلر، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم و گوگرد.

دسته میکرومینرالها یا عناصر کم مقدار: چون مقدارشان کم است بر اساس درصد بیان نمیشوند. از P.P.M یا mg/kg استفاده میشود از این گروه میتوان ید، آهن، مس، سلنیوم، مولیبدن، فلوئور، کبالت، منگنز و روی را نام برد.

نقـش یا وظائـف عنـاصر معــدنی:

1ـ بعضی از این عناصر در ساختمان اسکلت و دندانها بکار رفته و باعث استحکام این بافتها می شوند مانند کلسیم و فسفر.

2ـ بعضی در ساختمان مواد آلی بکار می روند مانند فسفولیپیدها و اسیدهای نوکلئیک که فسفر دارند و هموگلوبین که دارای آهن است و اسید آمینه هایی مانند سیستئین و میتیونین که حاوی گوگرد می باشند.

3ـ بعضی از عناصر معدنی بصورت کوآنزیم عمل می کنند، یعنی باعث فعال شدن آنزیمهائی میشوند. مثل منیزیم، منگنز و روی.

4ـ بعضی بصورت محلول در خون و سایر مایعات بدن وجود دارند که هر کدام یک نقش فیزیولوژیکی مهمی را بعهده دارند. مانند سدیم و پتاسیم که در تنظیم فشار اسمزی و تحریک پذیری سلولهای ماهیچه ای و عصبی دخالت دارند.

شـرایط کلـی ایجـاد کمبـود عنـاصر معــدنی:

1ـ کمبود در غذا:

9 ص


کشتارگاه

از یک دام کشتاری –پوست –رودهآلایش خوراکخونضایعات غیر قابل مصرف –چربی خوراکی و بسیاری از مواد شیمیایی استحصال می گردد، صنایع جنبی و تولیدات حاصل از آن در کشتارگاهها علاوه بر ارزش اقتصادی آن از نظر بهداشتی اهمیت فراوان دارد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 14 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12
کشتارگاه

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

مقدمه

در حال حاضر در بیشتر کشتارگاههای صنعتی بخشی از منابع سود آوری این تاسیسات قسمت صنایع جنبی کشتارگاه و استفاده از مواد حاصل از کشتار دام می باشد. از نظر اقتصادی بر این عقیده هستند که سودی که از این بخش حاصل می گردد به مراتب بیشتر از بخش کشتار دام و تولید گوشت می باشد. که می تواند در بالانس هزینه ها وسود سالانه نقش موثر داشته باشد زیرا در بسیاری از موارد هزینه های کشتار دام و آماده سازی گوشت به مراتب بیشتر از هزینه دریافت شده به ازای واحد آن می باشد.

از یک دام کشتاری –پوست –روده-آلایش خوراک-خون-ضایعات غیر قابل مصرف –چربی خوراکی و بسیاری از مواد شیمیایی استحصال می گردد، صنایع جنبی و تولیدات حاصل از آن در کشتارگاهها علاوه بر ارزش اقتصادی آن از نظر بهداشتی اهمیت فراوان دارد زیرا:

1-مواد حاصله در همان مجتمع قرار گرفته و مصرف می شود و در اثر انتقال خطرات بهداشتی برای محیط زیست و اشاعه امراض دامی وبیماری مشترک را ندارد.

2-از نظر اقتصادی نیاز به هزینه های اضافی جهت جمع آوری و انتقال و یا افزایش آنها ندارند.

3-اشتغال سازنده و مفیدی را ایجاد می نماید.

بنابراین آنچه به طور خلاصه می توان بیان کرد این است که صنایع جنبی کشتارگاهها سبب می شود تا دام به عنوان مواد اولیه وارد و متعاقب عملیات و مراحل تولید فرآورده هایی از مجتمع های کشتارگاهی خارج کرد . این فرآورده ها شامل:

1-گوشت و انواع مختلف آن

2-روده شرت شده و آماده مصرف جهت پوشش سوسیس و کالباس و تولید نخ قابل جذب

3-پوست به صورت سالامبور و یا کراست و در برخی از مجتمع ها بصورت چرم.

4-روغن غیر خوراکی و صنعتی

5-روغن خوراکی

6-بعضی از مواد اولیه جهت ساخت دارو مثل غده لوزالمعده-صفرا –خون(تولید انسولین)

7-آلایش خوراک دام مثل جگر-قلوه-زبان و مغز

8-جمع آوری شاخ جهت مصارف صنعتی-داروئی و بخصوص لایه خارجی شاخ گاو میش

9-پودر گوشت-استخوان وخون

10-پلاسما برای صنایع دارو سازی همچنین تولید نوعی چسب

12 ص