دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 610 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
•هرگاه تعادل بین اسید معده و سد دفاعی مخاط معده بر هم می خورد، زخم معده و اثنی عشر ایجاد می شود. یا به عبارت دیگر ترشح بیش از حد اسید معده به هر دلیلی می تواند منجر به ایجاد زخم گوارشی شود. •تقریباً ده درصد افراد جامعه در طول عمر خود حداقل یک بار مبتلا به زخم معده یا اثنی عشر می شوند. زخم های گوارشی در هر سنی می توانند بروز کنند.
به طور کلی عوامل ایجاد کننده زخم معده و اثنی عشر چیست؟
•عوامل ایجاد کننده زخم های گوارشی بسیار متعدد هستند؛ مصرف داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی مثل آسپرین، پروفن و...، استرس و اضطراب، عفونت با هلیکو باکترپیلوری بعضی از بیماریهای مزمن ریوی و کبدی پرکاری غده پاراتیروئید، نارسایی مزمن کلیوی، استعمال دخانیات، مصرف الکل، رژیم غذایی نامناسب و وعده های غذایی نامنظم.
•علائم شایع این بیماری عبارتنداز: درد در ناحیه بالای شکم (زیر جناغ سینه) که حالت سوزش، سوراخ شدن یا سائیده شدن را دارد که اصطلاحاً سوزش سر دل گفته می شود. •
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 819 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
از لحاظ آناتومی در معده 4 ناحیه قابل تشخیص میباشد. کاردیا (Cardia) در محل اتصال به مری ، فوندوس (fudus) یا طاق معده ، تنه معده (Body) و پیلور (Pylorus) یا بابالمعده که در محل اتصال معده به دوازدهه قرار دارد. حجم معده در حدود 1.5 - 1 لیتر میباشد که در برخی افراد تا 4 لیتر هم افزایش مییابد. مخاط معده دارای چینهایی طولی است که صاف شدن این چینها به انبساط معده کمک میکند.
§هنگامیکه غذا جویده و بلعیده می شود از مری عبور کرده و سپس وارد قسمت فوقانی و حجیم معده شده، در معده مواد غذایی توسط شیره معده (که مرکب از آنزیمهای هضم کننده و اسید هیدروکلریک است) شکسته می شوند و در عین حال میکرو ارگانیسمهای وارد شده به بدن توسط شیره مذکور از بین می روند. §لازم به ذکر است که روزانه درون معده با حدود نیم گالن عصاره معده شستشو داده شده و در واقع معده محلی استریل و کاملا بدون میکروب می باشد.
lجهت محافظت ماهیچه های عضلانی معده در مقابل تخریب توسط شیره بسیار قوی معده، لایه مخاطی ضخیمی درون معده بوجود آمده است. lبلع موادی همچون داروهای ورم مفاصل، ایبوپروفن، آسپیرین و الکل لایه مخاطی معده را در برخی نقاط تخریب کرده و همین امر سبب زخم شدن سلولهای لایه اپیتلیوم موجود در زیر موکوس می گردد. عواملی همچون کورتیکو استروئیدها، سیگار کشیدن و استرس موجب تشدید دردهای معده میگردند. l
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 4010 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 35 |
پیام به دو دسته تقسیم می شوند. پیام کلامی ، پیام غیر کلامی
بوس ماجیان در تعریف ارتباطات غیر کلامی می گوید واژه ارتباط غیر کلامی به دامنه وسیعی از پدیده هایی گفته می شود که پهنۀ وسیعی را می پوشانند از میان چهره ای و اشاره تامل از وضعیت نمادی تا رقص ، تئاتر ، موسیقی ، پانتومیم ، از جریان تأثیر گذاری تا جریان ترافیک ، از حاکمیت جویی حیوانات تا تشریفات دیپلماتیک ، از ادراکات مافوق حسی تا کامپیوترهای تمثیلی ، و از علم معانی مربوط به خشونت تا علم معنی مربوط به رقصهای ابتدایی
تعریف شولمن : ما در زندگی روزمره مرتباً پیام های غیر کلامی می فرستیم چشمک می زنیم ، ادا در می آوریم ، دستهایمان را حرکت می دهیم با دست ها اشاره می کنیم و یا آهسته با پاهایمان ضرب می گیریم این پیام های غیر کلامی در کنشهای متقابل انسانی می تواند بسیار مهمتراز اعتباری باشند که ما برای آنها قائل هستیم
قدرت دست :
حرکات کف دست انسان کمتر مورد توجه قرار می گیرند اما تاثیرات فوق العاده ای دارند کسانی که از قدرت دست بهره می برند از اقتدار و قدرت تحکیم بدون کلام برخوردار هستند .
کف دست روبه بالا : نشان دهنده فرمانبرداری است هیچ ترسی ایجاد نمی کند و آدم را به یاد گدایان می اندازه شخصی که از او خواهش می کنید احساس نمی کند که تحت فشار است و یا تهدیدی مبنی بر امرو نهی یا حتی تحکیم متوجه او است .
کف دست رو به پایین : شما دارای اقتدار ی چون و چرایی هستید و شخص مورد نظر احساس می کند به او دستور داده اید به همین دلیل مقاومت درونی در او ایجاد میشود که دو حالت دارد: الف ) اگر همکارتان باشد احتمالا خواهش شما را رد خواهد کرد .
ب) اگر حالت دست رو به بالا باشد احتمال زیاد او خواهش شما را اجابت می کند وامی دارد . انگشت اشاره در حالت صحبت کردن یکی از حالات آزار دهنده است .
دسته بندی | فنی و حرفه ای |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 188 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
مقدمه ای بر اندازه گیری
حدود300سال قبل ,اساس تیوری اندازه گیری با ورنیه توسط بیرورنیه ریاضیدان فرانسوی کشف شد,بدین ترتیب بود اکر دو طول برابر را به تقسیمات مساوی تقسیم کنیم و آنها را در مجاورت و انطباق با هم قرار دهیم تمام خطوط تقسیمات در امتداد همدیگر قرار می گیرند ولی چنانچه تقسیمات با هم برابر نباشند خطوط در امتداد یکدیگر واقع نخواهند شد.که اساس تیوری اندازه گیری با کولیس بر این اصل استوار می باشند.
nبرای اندازگیری وکنترل زوایا وهمچنین برای انتقال زاویه به روی قطعات کار استفاده می شود وانواع مختلف تقسیم می شود.
زاویه سنج ساده
از این ابزار ها برای اندازه گیری و کنترل زوایا و همچنین برای انتقال زاویه به روی قطعات کار استفاده می شود. زاویه سنج ها از نظر ساختمان و میدان عمل به انواع مختلف تقسیم بندی می شوند که در زیر به شرح نمونه های مهم انها می پردازیم.
این زاویه سنج از یک نقاله و یک خط کش تشکیل شده است که به وسیله پیچ و مهره یا میخ و پرچ به هم متصل شده اند . روی نقاله از صفر تا صدو هشتاد درجه تقسیم بندی شده که هر تقسیم ان 1 درجه است . خط کش نوک تیز می تواند روی صفحه نقاله صدوهشتاد درجه چرخش کند.
دسته بندی | تغذیه |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 3240 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 44 |
ریزمغذیها شامل ویتامین و املاحمیباشند که در مقایسه با کربوهیدراتها،پروتئینها و چربیها به مقادیر جزئیبرای فرآیندهای متابولیکی بدنضروری هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. کمبود این مواد که به آنها ریز مغذی می گویند عوارض زیادی را برای فرد و جامعه به دنبال دارد. این مواد مغذی دارای نقش های بسیار حیاتی در بدن هستند و کمبود آنها مشکلات جدی و جبران ناپذیری را ایجاد می کند و در برخی موارد حتی به مرگ منتهی می شود.
خوشبختانه تمامی این مشکلات قابل کنترل و پیشگیری است و در صورتی که سیاست های مناسبی در سطح کلان اتخاذ شود، میتوان از عوارض آنها به طور کامل پیشگیری کرد.کشورهای توسعه یافته سال هاست ویتامین ها و مواد معدنی را به برنامه غذایی روزانه مردم وارد کرده و کمبود برخی از آنها را کنترل کنند. امروزه راهکارهای اصلی مقابله با کمبود ریز مغذی هادر دنیا شناخته شده و شامل 4 راهکار اصلی اصلاح عادات و الگوهای غذایی، مکمل یاری، غنی سازی و ارتقاء سطح بهداشت عمومی و توصیه سازمان های بین المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت و به کارگیری همه آنها با توجه به شرایط و امکانات موجود است.
غنی سازی در اصل افزودن مواد مغذی به میزان موردنیاز به یک غذای اصلی و پایه ارزان و در دسترس تمامی جامعه است، به نحوی که با مصرف منظم آن ماده غذایی، به مرور زمان شیوع کمبود آن ماده مغذی در جامعه کاهش پیدا کند مثلا غنی سازی نمک طعام باید باعث /می شود که تقریباً همه افراد به میزان مناسبی از ید در طول روز دست پیدا کنند در کشورهای در حال توسعه غنی-سازی مواد غذایی به سرعت در حال توسعه و گسترش است. افزودن ید به نمک یکی از تجارب جهانی و مفید غنی سازی است که نتایج بسیار رضایت بخشی داشته است غنی سازی مواد غذایی با ید، آهن و ویتامین A توانسته بهره هوشی کودکان را 10 تا 15 نمره بهبود بخشد، مرگ مادران را به یک سوم برساند و مرگ نوزادان و کودکان را تا 40 درصد کاهش دهد و علاوه بر آن سبب افزایش توانایی و قدرت انجام کار شود. کمبود برخی از انواعریزمغذیها به ویژه کمبود ید، آهن وویتامین A از مشکلات شایع تغذیهایاست.
دسته بندی | الکترونیک و مخابرات |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 650 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 49 |
با توجه به اهمیت و گسترش روزافزون کاربردهای میکروکنترلرها و محدودیت هایی که میکروکنترلرهای خانواده ی MCS51 ایجاد می کرد،شرکت Microchipنسل جدیدی از میکروکنترلرها به عنوان PIC به بازار عرضه کرد.با توجه به قابلیت بسیار زیاد این میکروکنترلرها،به سرعت مورد استقبال قرار گرفت وتحول بزرگی در استفاده از میکروکنترلرها ایجاد کرد. با ارائه نسل جدید میکروکنترلرها توسط شرکت میکروچیپ،برنامه نویسی میکرو وارد مرحله جدیدی شد و روشهای سنتی برچیده شد-به این ترتیب دیگر نیازی نیست برای ارسال اطلاعات به LCD زیر برنامه ای فراخوانی شود بلکه فقط با استفاده از یک دستور LCDOUT اطلاعات وفرمان ها به LCD منتقل می شود.
همچنین برای خواندن ورودی آنالوگ دیگر لازم نیست زیر برنامه ای نوشته شود ودر آن بارها رجیسترهای مختلف را چک کنیم و بسیاری از وقت و انرژی خود را صرف کنیم بلکه فقط با استفاده از دستور ADCIN مستقیما ورودی آنالوگ را در یک متغیر میریزیم،همه این قابلیت ها به مدد استفاده از زبان سطح بالا ایجاد می شود. بدین صورت که بسیاری از زیر برنامه های متداول از قبیل :نوشتن در LCD وخواندن ورودی آنالوگ وتولید موج DTMF وشمردن فرکانس روی هر پین و نوشتن و خواندن حافظه و ارتباطات سریال وتأخیر به مدت طولانی و... توسط شرکت میکروچیپ به صورت یک تابع یا دستور مشابه با دستورات Basic یا C ارائه شده است که باعث می شود هم تعداد خطوط برنامه کاهش یابد وهم برنامه نویس از سردر گمی رهایی یابد.
New Powerful Products
nCan control pic 18f458 nMotor control ds pic 30f2010 nPower conversion ds pic 30f5015 nSensor controller ds pic 30f3012 nRadio frequency rf pic 12f675 nNanowatt microcontroller nDigital signal control
پس از اینکه IC برنامه ریزی وپروگرام شد آن را در مدار سخت افزار مربوطه قرار میدهیم و از طریق کابل ارتباطی به پورت کامپیوتر متصل میشود سپس توسط نرم افزار Micro code Studio میتوان برنامه داخل IC را خط به خط اجرا کرد ونتایج را در مدار عملی مشاهده کرد و هر جا لازم باشد اشکال زدایی کرد.
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 124 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
فرضیة اساسی
فرض اساسی ما در روششناسی پژوهش در روانشناسی این است که دانش عینی و پژوهشهای علمی جدید در روانشناسی را باید با حکمت و خرد در یک ترکیب پویا قرار دهیم تا کیفیت شناخت ما از روانشناسی آدمی با پیچیدگیهای دستگاه روانشناختی او هماهنگ گردد.
مفهوم دانش عینی، خِرد، و روش شناسی
nدانش عینی: اطلاعات و یافته های نظامدار برگرفته از مشاهده و مطالعه و تجربه ای که به منظور تعیین وضعیت و ماهیت یا اصول موضوع مورد مطالعه صورت گرفته است. nخـِرد و خردمندی را به معنای دانش تعمقی و کیفیت استفاده از تجربه و احساس و دانش و اندیشه برای قضاوت دربارة درست و نادرست، نیک و بد، و تشخیص شایسته از ناشایست و حقیقت از ناحق می دانیم. nوقتی که خردمندی از کیفیتی متعالی برخوردار باشد و به بررسی عقلانی و انتقادی و شهودی باورهای اساسی و تحلیل مفاهیم بنیادی این باورها بپردازد آن را حکمت یا تفکر همراه با بصیرت قلبی یا خرد مینوی مینامیم. نظریة روش شناسی پژوهشی ما “خردگرایی مینوی علم” است. nروششناسی به معنای تدوین و تنظیم شیوهها و اقدامات نظامیافته و دارای انسجام منطقی در پژوهش علمی به منظور دستیابی به دانش است. اصطلاح روششناسی معادل با روش علمی در تحقیق و دربرگیرندة مبانی و اصول و چارچوبها و اقدامات معین در هر پژوهش است.
nدر گفتار کنونی میخواهیم به سه موضوع اساسی بپردازیم: nاول آنکه، روششناسی پژوهشهای روانشناسی در ایران دچار کمّیگرایی و آمارینگری بیرویه در بررسی و شناخت پدیدهها و مسائل پیچیدة روانشناسی است، nدوم آنکه، برای رفع این مشکل باید روشهای پژوهشی کیفی و ترکیبی مورد توجه و تأکید قرار گیرد، و nسوم آنکه، میخواهیم ببینیم رویکردها و طرحهای پژوهشی کیفی و ترکیبی چیست. nدر ادامة این گفتار، چگونگی پروپوزالنویسی برای پژوهشهای کیفی و ترکیبی را در کارگاه پژوهشی روز 6 اردی بهشت (سالن شمارة 4 ساعت 2 تا 5 بعدازظهر) ارائه خواهیم کرد.
دسته بندی | باستان شناسی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1767 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
•در طول زمان در بسیاری از شهرهای ایران بناهایی مجموعهای ساخته شده که گروه ویژهای را در معماری تشکیل میدهند. احداث اینگونه بناها سابقهای بس طولانی دارد. کاوشها و بررسیهایی که اخیرا در محوطهها و مناطق باستانی ایران انجام شده، نشان میدهد که به دلایل گوناگونی مذهبی، نظامی و اقتصادی اینگونه مجموعهها شکل گرفته و توسعه یافتهاند. •ایجاد اینگونه مجموعهها، عمدتا در بافت اصلی و مراکز شهرها به صورت سمبل به وجود میآید (مانند مجموعة مرقد حضرت معصوم در قم).
• این بقعه، شامل مجموعهای از مقابر شاهزادگان و امرای دورة صفوی است که در شهر اردبیل احداث شده است.
(تصویر بقعه)
•شهیدگاه: در جنب مقبرة شیخ صفی، دو مقبره متعلق به سلطان حیدر و سلطان جنید وجود دارد که به دستور شاه اسماعیل صفوی در این مکان دفن شدهاند. •مسجد جنت سرا: این مسجد به شکل هشت ضلعی، در ضلع شمالی صحن واقع شده است. •قم: مجموعه بنای حضرت معصومه (س) •مانند مجموعه بناهای حرم حضرت رضا (ع)، مجموعة دیگری در شهر قم احداث شد که از نظر معماری و تزیینات، در ردیف شاهکارهای هنری محسوب میشود.
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1113 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨
روغن هیدرولیز اتواکسیداسیون vپلیمریزه شدن اکسیداتیو vپلیمریزه شدن حرارتی تیره تر شدن
انواع روغن سرخ کردنی
¨روغن RBD ¨روغن سالاد ¨چربی حیوانی ¨شورتنینگ های مایع ¨شورتنینگ های همه منظوره ¨روغن های گیاهی
نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت:
¨قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید ¨از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید ¨از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید ¨از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه ی عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود.
دسته بندی | نفت و پتروشیمی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 88 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 34 |
روغنی که به عنوان یک پایه برای روانکار به حساب می آید و پس از اضافه کردن مواد افزودنی به آن، روانکار نهایی به دست می آید روغن پایه نامیده می شود. روغن پایه ها از لحاظ حجمی مهمترین جزء تشکیل دهنده روانکارها می باشند و از لحاظ وزنی به طور متوسط بیش از 95% ساختار یک روانکار را تشکیل می دهند. در برخی از روانکارها (روغن های کمپرسور و هیدرولیک) 99% روغن را روغن پایه و 1% آن را مواد افزودنی تشکیل می دهند. از طرفی، برخی دیگر از روانکارها مانند سیالات فلزکاری، گریس ها یا روغن دنده های صنعتی شامل حدوداُ 30% مواد افزودنی هستند.
nروغن پایه را می توان از منابع نفتی یا غیر نفتی به دست آورد. بیشتر روغن پایه مصرفی در جهان امروزه از پالایش نفت خام به دست می آید. از آنجا که بخش عمده ای از روغن پایه های مورد استفاده در تولید روانکارها از منابع نفتی به دست می آید، صنعت روغن پایه به عنوان قسمتی از صنایع نفت به شمار می رود. nویژگی های روغن های پایه به دست آمده از نفت وابسته به نوع نفت خام و عملیات پالایش است. روغن های پایه نفتی اجزاء شیمیایی خود را چه مطلوب و چه نامطلوب از نفت خامی که از آن طی فرآیند پالایش به دست آمده اند، به ارث می برند. از آنجا که نفت خام حاوی ترکیبات مختلفی از قبیل هیدروکربن های پارافینیک، نفتنیک و آروماتیک و همچنین ترکیبات گوگرددار می باشد، روغن پایه ها نیز متشکل از این ترکیبات هستند. چگونگی تاثیر ویژگی های روغن پایه بر خواص و کارآِیی نهایی در شکل زیر داده شده است.
nروغن پایه را می توان از منابع نفتی یا غیر نفتی به دست آورد. بیشتر روغن پایه مصرفی در جهان امروزه از پالایش نفت خام به دست می آید. از آنجا که بخش عمده ای از روغن پایه های مورد استفاده در تولید روانکارها از منابع نفتی به دست می آید، صنعت روغن پایه به عنوان قسمتی از صنایع نفت به شمار می رود. nویژگی های روغن های پایه به دست آمده از نفت وابسته به نوع نفت خام و عملیات پالایش است. روغن های پایه نفتی اجزاء شیمیایی خود را چه مطلوب و چه نامطلوب از نفت خامی که از آن طی فرآیند پالایش به دست آمده اند، به ارث می برند. از آنجا که نفت خام حاوی ترکیبات مختلفی از قبیل هیدروکربن های پارافینیک، نفتنیک و آروماتیک و همچنین ترکیبات گوگرددار می باشد، روغن پایه ها نیز متشکل از این ترکیبات هستند. چگونگی تاثیر ویژگی های روغن پایه بر خواص و کارآِیی نهایی در شکل زیر داده شده است.
فناوری روانکاری از زمان بسیار دور پیدایش آن، بیش از سه هزار سال پیش، تا کنون دستخوش مراحل تکامل زیادی بوده است. هرچه این فناوری تکامل بیشتری می یابد، تاثیر کیفیت روغن پایه ها بر کیفیت و کارآیی روانکار نهایی بیشتر می شود. با گذشت زمان و پیشرفت صنایع روانکاری، صنعت روغن پایه ها از سایر صنایع تولید محصولات عمده ی نفتی جدا شده است.