فایلساز

فروشگاه فایلساز ، فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

فایلساز

فروشگاه فایلساز ، فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

دانلود پاورپوینت روشهای نمونه گیری

چگونه یک نمونه انتخاب کنیم؟ ¡ ¡نمونه تصادفی چیست؟(در مقایسه با نمونه غیر تصادفی) ¡ ¡ارتباط نمونه گیری با مفاهیم پایهای آمار چگونه است؟ نمونه طبقه بندی شده چیست؟ ¡ ¡نمونه گیری خوشه ای چگونه است؟
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1618 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
دانلود پاورپوینت روشهای نمونه گیری

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

چگونه یک نمونه انتخاب کنیم؟ ¡ ¡نمونه تصادفی چیست؟(در مقایسه با نمونه غیر تصادفی) ¡ ¡ارتباط نمونه گیری با مفاهیم پایهای آمار چگونه است؟ ¡ ¡نمونه طبقه بندی شده چیست؟ ¡ ¡نمونه گیری خوشه ای چگونه است؟

¡سرشماری: جمع آوری داده از کلیه اعضاء (عناصر) جامعه مورد نظر

نمونه گیری: جمع آوری اطلاعات از قسمتی از جامعه موردنظر (تعداد معدودی از عناصرجامعه) به عنوان نمونه جامعهو تعمیم نتایج بدست آمده به کل جامعه ¡ ¡نکته: عنصر لزوما تنها به افراد اشاره ندارد بلکه شرکتهای تولیدی، سازمانها، بازارها، کشورها و ... را نیز شامل میشود.

جامعه هدف: مجموعه ای از موارد که با مشخصات از پیش تعریف شده ای مطابقت دارد. این مشخصات عناصری را که متعلق به جامعه هدف هستند، از عناصری که به این جامعه متعلق نیستند، متمایز می کند. ¡ ¡لازم است محققین در تعریف گروه هدف کاملا صریح و دقیق عمل کرده و مراقب باشند که نمونه واقعا از جامعه هدف انتخاب شود، نه از جامعه دیگری که به دلیل استراتژیهای نامناسب نمونه گیری به غلط هدف قرار گرفته است.

هزینه بر بودن سرشماری(حتی در مورد یک جامعه با اندازه متوسط) ¡ ¡زمانبر بودن سرشماری(حتی ممکن است اطلاعات بدست آمده تا پایان سرشماری منسوخ شود.) ¡ ¡غیرممکن بودن سرشماری در مواقع خاص(به عنوان مثال تستهای مخرب) ¡ ¡دقت بیشتر نمونه گیری در مقایسه با سرشماری در مواقع خاص!(خطای زیاد انسانی به دلیل استفاده از تعداد زیاد نیروی انسانی در سرشماری)


دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 2891 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.

عوامل مﺆثر بر فساد محصولات

1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.

2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .

3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .

4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.

5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود

6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2 می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .

نگهداری محصولات بعد از برداشت

گرمای محسوس ماده گرمای ناشی از تنفس نفوذ گرما به درون ماده


دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری گوشت

گوشت ها ممکن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشک شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند نگهداری گوشت با توجه به اینکه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله ترکیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد باتوجه به اینکه اکثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میکروبها هستند
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 482 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری گوشت

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

گوشت ها ممکن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشک شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند. vنگهداری گوشت با توجه به اینکه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله ترکیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد. باتوجه به اینکه اکثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میکروبها هستند.PH نزدیک محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان و به علت وجود تعداد زیادی میکروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اکثرمواد غذایی دیگر مشکل تر است.

آلودگی هایی که ممکن است تا قبل از فرآوری وارد گوشت شود

گوشتهای موجود در اتاقهای سرد ممکن است در معرض آلودگی ناشی از هوا- دیوارها و کف ها و کارگران باشد.

آلودگیهای مرحله پوست گیری است که از طریق چاقوی کارگران ولباسهای آنها ناشی می شود.

تخلیه امعاء و احشاء که از سیستم گوارشی حیوان-هوا- آب شستشوی لاشه ها پارچه و برسهای استفاده شده برای لاشه ها – چاقوها- اره ها و....ناشی می شود.

آلودگیهایی که از کف سالن وارد گوشت می شوند.


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد آنها می باشد نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 841 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

هدف روش های مختلف نگهداری مواد غذایی

الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل
( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا
به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون) .

ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم ها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی. ) aw ( استفاده از سرما ، تغییرات در

ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد آنها می باشد. نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است.

روشهای حرارتی


درجه حرارت یکی از مهمترین عوامل خارجی تعیین کننده رشد میکروبی می باشد که در مورد فلور میکروبی مواد غذایی بسیار وسیع الطیف است.
بین ( 15- ) تا ( 80 +)

در برودت های پایین تر تکثیر کاملاً متوقف شده و در حرارتهای بالاتر میکروارگانیسم ها دیگر قادر به زنده ماندن نخواهند بود. در هر دو مورد واکنشهای متابولیک میکروبها که موجب فساد مواد غذایی می گردند متوقف شده و از آنجا که واکنشهای آنزیماتیک غیر میکروبی نیز در همین فاصله حرارتی انجام میگیرد در نتیجه اعمال روشهای حرارتی در اکثر مواد غذائی موجب طولانی شدن زمان نگهداری آنها می گردد.


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

گوشت ها ممکن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشک شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند vنگهداری گوشت با توجه به اینکه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله ترکیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 2170 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

گوشت ها ممکن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشک شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند. vنگهداری گوشت با توجه به اینکه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله ترکیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد. vباتوجه به اینکه اکثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میکروبها هستند.PH نزدیک محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان و به علت وجود تعداد زیادی میکروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اکثرمواد غذایی دیگر مشکل تر است.

برای حذف قسمت های زائد آلودگی های بیشتری از طریق چاقو – اره ها – نوارهای نقاله – میزها – هوا ، آب و کارگران به وجود می آید .

باید توجه شود آب مورد استفاده برای اسپری کردن روی لاشه ها باید تحت فشار و داغ باشد .

پوشش هایی که برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باکتریها باید دور نگه داشت .

این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اکسیژن ، و دی اکسید کربن اختلاف زیادی دارند .


تحقیق جامع و کامل مدیریت پورتفولیو (پورتفوی)

دانلود تحقیق جامع و کامل با عنوان مدیریت پورتفولیو(پورتفوی) در حجم 27 صفحه با فرمت word ویژه ارائه تحقیق درسهای مدیریت سرمایه گذاری، سمینار در مسائل مالی و تصمیم گیری در مسائل مالی رشته های مدیریت مالی و حسابداری
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل doc
حجم فایل 106 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
تحقیق جامع و کامل مدیریت پورتفولیو (پورتفوی)

فروشنده فایل

کد کاربری 19

عنوان: تحقیق جامع و کامل مدیریت پورتفولیو(پورتفوی)

دسته: ، مدیریت مالی و حسابداری (ویژه درسهای سمینار در مسائل مالی،تصمیم گیری در مسائل مالی و مدیریت سرمایه گذاری)

فرمت: word (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: 27 صفحه

این فایل شامل تحقیق جامع و کاملی با عنوان " مدیریت پورتفولیو(پورتفوی)" می باشد که در حجم 27 صفحه با فرمت ورد تهیه شده است که میتواند به عنوان کار تحقیقی درسهای مدیریت سرمایه گذاری، سمینار در مسائل مالی و تصمیم گیری در مسائل مالی رشته های مدیریت مالی و حسابداری مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:

مقدمه

تعریف سرمایه گذاری

معنی عام و خاص پورتفوی

تعریف مدیریت پورتفوی

مدل انتخاب مدیریت پورتفوی مارکویتز

متنوع سازی

مرز کارآ

مفروضات مدل مارکویتز

بازده مورد انتظار هر سهم

ریسک هر سهم

بازده مورد انتظار پورتفوی

ریسک پورتفوی

ضریب همبستگی

روابط بین ضریب همبستگی، بازده موردانتظار پورتفوی و ریسک

انواع ریسک

پورتفوی کارآ

مجموعه سبدهای سهام ممکن

:مجموعه سبدهای سهام کارآ(مرز کارآ)

مدل تک شاخصی

مدل های چندشاخصی

نظریه بازار سرمایه

مفروضات نظریه بازار سرمایه

دارائی بدون ریسک

خط بازار سرمایه (cml)

مدل قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای (CAPM)

بازده اضافی

بازار کارآ

ویژگی های بازار کارآ

انواع بازار کارآ

معیار شارپ

معیار ترینر

معیار جنسن

نسبت ارزیابی

تحقیق تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.


پاورپوینت مدیریت پورتفولیو (پورتفوی)

دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان مدیریت پورتفولیو(پورتفوی) در حجم 43 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل ویژه ارائه کلاسی درسهای تصمیم گیری در مسائل مالی و مدیریت سرمایه گذاری رشته های حسابداری و مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1570 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 43
پاورپوینت مدیریت پورتفولیو (پورتفوی)

فروشنده فایل

کد کاربری 19

عنوان: پاورپوینت مدیریت پورتفولیو(پورتفوی)

دسته: حسابداری- مدیریت مالی (ویژه ارائه کلاسی درس تصمیم گیری در مسائل مالی- مدیریت سرمایه گذاری- سمینار در مسائل مالی)

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 43 اسلاید

این فایل در زمینه " مدیریت پورتفولیو(پورتفوی) " می باشد که در حجم 43 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی(کنفرانس) درسهای تصمیم گیری در مسائل مالی ، مدیریت سرمایه گذاری و سمینار در مسائل مالی رشته های حسابداری و مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:

تعریف سرمایه گذاری

معنی عام و خاص پورتفوی

تعریف مدیریت پورتفوی

مدل انتخاب مدیریت پورتفوی مارکویتز

متنوع سازی

مرز کارآ

مفروضات مدل مارکویتز

بازده مورد انتظار هر سهم

ریسک هر سهم

بازده مورد انتظار پورتفوی

ریسک پورتفوی

ضریب همبستگی

روابط بین ضریب همبستگی، بازده موردانتظار پورتفوی و ریسک

انواع ریسک

پورتفوی کارآ

مجموعه سبدهای سهام ممکن

:مجموعه سبدهای سهام کارآ(مرز کارآ)

مدل تک شاخصی

مدل های چندشاخصی

نظریه بازار سرمایه

مفروضات نظریه بازار سرمایه

دارائی بدون ریسک

خط بازار سرمایه (cml)

مدل قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای (CAPM)

بازده اضافی

بازار کارآ

ویژگی های بازار کارآ

انواع بازار کارآ

معیار شارپ

معیار ترینر

معیار جنسن

نسبت ارزیابی

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.


دانلود پاورپوینت روشهای مقابله با زلزله در ساختمانها

ساختمان مسکونی از نظر اسکلت باید نه تنها مقاوم در برابر نیروهای زلزله ساخته شود، بلکه باید دارای دوام لازم در مدت زمان پیش‌بینی شده برای بهره‌برداری از آن نیز باشد
دسته بندی عمران
فرمت فایل pptx
حجم فایل 158 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
دانلود پاورپوینت روشهای مقابله با زلزله در ساختمانها

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

ساختمان مسکونی از نظر اسکلت باید نه تنها مقاوم در برابر نیروهای زلزله ساخته شود، بلکه باید دارای دوام لازم در مدت زمان پیش‌بینی شده برای بهره‌برداری از آن نیز باشد. اگرچه از نظر کارکرد اقتصادی می‌توان بخش‌هایی از ساختمان را از مصالح سبک بنا نمود، اما اسکلتی که بتواند کارکرد درست داشته باشد معمولاً وزن قابل ملاحظه‌ای از ساختمان را به خود اختصاص می‌دهد.

با افزایش ارتفاع و به تبع آن نیروهای حاصل از زلزله مقاطع باربر ساختمان بسیار بزرگ شده و تکان‌های ناشی از نیروی زلزله، در طبقات فوقانی شدید می‌شود (شتاب و تغییر مکان‌های بیشتر از حد مجاز).

برای اجتناب از این مسائل، روشی تحت عنوان سوپرفریم R.C برای اسکلت ساختمان، در کشور ژاپن، ابداع شده و به‌ عنوان جدیدترین فناوری به ‌مورد اجرا گذاشته شده است. با توجه به امکان انطباق و اجرای این روش با پتانسیل‌های موجود در داخل کشور، روش سوپرفریم به ‌عنوان یک روش اقتصادی و فنی جهت اجرای ساختمان برج مسکونی پردیسان تبریز انتخاب شده است.

عیب این روش عدم اتصال مناسب بین بادبند فولادی و قاب بتن آرمه است


دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

تولید گلوکز 1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان 2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 6232 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29
دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران ● §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی

هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا

فرآیند تولید

آماده سازی محلول نشاسته §اسید زنی §هیدرولیز §خنثی سازی §خنک کردن §رسوب گیری

فرآیند تولید

§فیلتر پرس اول §رنگبری §فیلتر پرس دوم §تغلیظ §سرد کردن §جمع آوری محصول

نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج اندازه گیری می شود .

درجه بومه 20