ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
دسته بندی | پاورپوینت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 114 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 19 صفحه
نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بنام خدا هدف ارتقا توانمندیهای پیشرفته آزمایشگاهی با تخصص های خاص
اجرای اثربخش و کارآمد طرح در سطح کشور مراحل اجرایی طرح تشکیل پنج کمیته راهبردی
تعیین الویت ها (محصول و آزمون)
برنامه ریزی و تعیین نیازهای تجهیزاتی
آموزش و انتقال تکنولوژی
امور بین الملل
کمیته برنامه ریزی و نظارت
مراحل اجرای کشوری در کمیته راهبردی برنامه ریزی و نظارت تشکیل جلسات رایزنی وسیاستگذاری
انتخاب سرگروهها و همکاران معین
تنظیم تفاهم نامه
غلات، آرد، خشکبار و تنقلات میوه، سبزیجات و صیفی جات برنج و چای، صیفی و میوه جات فرآورده های گوشتی دریایی و پروتئینی فرآورده های لبنی بسته بندی و پوشش های مواد غذایی و تستهای سریع روغن های خوراکی نوشیدنی ها،آب میوه، آب معدنی و عسل ادویه جات- زعفران انواع مواد غذایی آبهای بسته بندی برنج و گندم و دانه های روغنی کلیه مواد غذایی پایان
توجه: متن بالا بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.