فایلساز

فروشگاه فایلساز ، فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

فایلساز

فروشگاه فایلساز ، فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

مقاله ترجمه شده مقایسه سدهای خاکی و سدهای وزنی بتنی با استفاده از ارزیابی دوره عمر هیبریدی

مقاله ترجمه شده مقایسه ی سدهای خاکی و سدهای وزنی بتنی با استفاده از ارزیابی دوره عمر هیبریدی
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 3762 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
مقاله ترجمه شده مقایسه سدهای خاکی و سدهای وزنی بتنی با استفاده از ارزیابی دوره عمر هیبریدی

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقاله ترجمه شده مقایسه ی سدهای خاکی و سدهای وزنی بتنی با استفاده از ارزیابی دوره عمر هیبریدی قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

چکیده

دو نوع طرح مختلف از هیدروپاور ( قوه محرکه مولد برق ) از روش های ساخت مختلف استفاده می کند و دارای کربن مختلف هستند. با این وجود ، تفاوت ها در جاپای کربن در در جاپای کربن بین طرح مختلف بیشتر نادیده گرفته شده است هنگامی که تاثیر محیطی برای تصمیم گیری مقایسه می شود. بنابراین ، هدف این مقاله ، مطالعه و مقایسه ی جاپاهای کربنی از دو نوع طرح هیدروپاور Nuozhadu با مقیاس مشابه است: سد خاکی هسته زمین (ECRD) و یک سد وزنی بتنی (CGD). روش ارزیابی طول عمر هیبریدی (LCA) ، تمامیت ورودی-خروجی اقتصادی LCA (EIO-LCA) و مبتنی بر فرایند LCA (PA-LCA) ترکیب می شود. آن برای کمیت جای پای کربن در کل دوره عمر از سیستم هیدروپاور اعمال شده بود. ارزیابی جای پای کربن ، تشعشعات از تولید مواد ، حمل و نقل ، ساخت و ساز و فازهای عملیات حفظ و نگهداری برای یک دوره ی 44 ساله در نظر گرفته شده است. همه ی مواد و مصرف انرژی وابسته شامل شده بود. آن پیدا شده بود که ECRD تشعشعات CO2 تقریباً 24.7% در مقایسه با CGD کاهش یافته است. با توجه به هر مرحله از دوره عمر ، ECRD تشعشعات Co2 را با 46.1% برای تولیدات مواد ، 16.5% برای حمل و نقل و 9.0% برای عملیات حفظ و نگهداری کاهش یافته بود اما تشعشعات با 6.6% برای ساخت و ساز با توجه به حجم کار سنگین افزایش یافته است. عملیات حفظ و نگهداری بیشترین شرکت کننده از تشعشعات CO2 بود که با مراحل ساخت ، تولید و حمل و نقل دنبال می شود. این نتایج نشان می دهد ECRD از نظر محیطی بکلی از طول عمر آن جوابگو است. این دانش می تواند به تصمیم گیرندگان در فاز طراحی با انتخاب نوع مناسب از سیستم هیدروپاور کمک کند.

کلیدواژه: طرح هیدروپاور ، جاپای کربن ، سدخاکی ، سد وزنی بتنی ، ارزیابی طول عمر هیبریدی

  1. مقدمه

تغییر کلی اقلیم ، تهدید بزرگی برای محیط و توسعه ی اقتصادی در جهان دارد. به منظور نشان دادن این مشکل ، عوامل محیطی باید در بسیاری از انواع مختلف از تصمیم گیری توسط تاجران ، افراد و مدیران اجرایی عمومی و سیاست گذاران در نظر گرفته شود. هر چند آنها از منابع آبی قابل تجدید بدون مصرف سوخت های فسیلی استفاده می کنند ، در نتیجه آلودگی هوایی کمتری در طول عملیات شان دارند ، نیروگاه های مولد برق همچنین نگرانی جهانی را با توجه به مسائل حفظ زیست محیطی موجب شده است. به عنوان یک نتیجه ، ارزیابی زیست محیطی ، شامل محیط زیست طبیعی ( به عنوان مثال ، تغییر چشم انداز و تاثیر آن بر عادات منطقه ای و آبزی ) و محیط زیست اجتماعی ( به عنوان مثال ، مهاجرت جمعیت و سکونت ) به عنوان عوامل مهم برای تصمیم گیری با توجه به پروژه های مولد برق شناسایی شده اند. با این وجود ، تشعشعات گاز گلخانه ای (GHG) اغلب به عنوان غیر موجود توصیف شده است و در مقایسه با تاثیر محیطی بین انواع مختلف از سیستم های هیدروالکتریکی نادیده گرفته شده است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.