ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1140 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 105 |
تغذیه قبل از لقاح نقش عمده ای در موفقیت بارداری دارد. این نقش در زنان با استفاده مناسب از مکمل فولات، جهت پیشگیری از بروز نقص لوله عصبی (Neural Tube Defects) و در مردان توسط تغذیه مناسب یا استفاده از مکمل های آنتی اکسیدانی محافظت کننده، به منظور تامین اسپرم سالم شروع می شود.آنچه فرد به عنوان غذا انتخاب می کند می تواند اثر بزرگی بر سلامت فرزند وی داشته باشد. استفاده طولانی مدت از رژیم های غذایی باهدف کاهش وزن منجر به قطع قاعدگی و عواقب آشکار آن در کاهش قدرت باروری می شود.
سر فصل مطالب
تعریف واژه ها
نقش رژیم غذایی در پیشگیری از بیماری ها
اصول تنظیم رژیم غذایی
بررسی ارزیابی تغذیه نوزاد و مادر باردار
طبقه بندی رژیم عادی بیمارستانی و درمانی
جدول غذایی و لیست جاشنین ها
ارتباط غذا و دارو
تغذیه در عفونت و اسهال
تغذیه نوزادان نارس
تغذیه زنان باردار و شیرده( جراحی، چاقی، پرفشاری خون، دیابت،کم خونی، بیماری قلبی عروقی، بیماری کلیوی، فشارخون حاملگی، بیماری متابولیک، ضعف و ...