فایلساز

فروشگاه فایلساز ، فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

فایلساز

فروشگاه فایلساز ، فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

پاورپوینت دستورالعمل تکمیل دفتر مراقبت ممتد مادران ازدوران پیش از بارداری تا پس از بارداری

دانلود پاورپوینت دستورالعمل تکمیل دفتر مراقبت ممتد مادران ازدوران پیش از بارداری تا پس از بارداری ” بررسی دستورالعمل تکمیل دفتر مراقبت ممتد مادران ازدوران پیش از بارداری تا پس از بارداری ” پاورپوینت جامع و کامل دستورالعمل تکمیل دفتر مراقبت ممتد مادران ازدوران پیش از بارداری تا پس از بارداری ” کاملترین پاورپوینت دستورالعمل تکمیل دفتر مراقبت ممتد
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 393 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت دستورالعمل تکمیل دفتر مراقبت ممتد مادران ازدوران پیش از بارداری تا پس از بارداری

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 25 صفحه

دستورالعمل تکمیل دفتر مراقبت ممتد مادران "ازدوران پیش از بارداری تا پس از بارداری ” هدف از تکمیل این دفتر ،نمایش اطلاعات اصلی مراقبتهای خانمهای باردار از دوران پیش از بارداری تا پس از بارداری در یک لیست خطی است . اطلاعات این دفتر از اطلاعات ثبت شده موجود در فرم های مراقبت در هر یک از مقاطع پیش از بارداری ، بارداری ، زایمان و پس از زایمان گرفته می شود و به ارایه دهنده خدمت کمک می کند همواره بتواند از وضعیت سلامت یا عارضه دار بودن مادران تحت پوشش خود در هر یک از مقاطع یاد شده مطلع بوده و به موقع نسبت به پیگیری آن اقدام نماید. همچنین از اطلاعات موجود برای تعیین شاخصها استفاده نماید. در این جدول هرردیف متعلق به یک زن باردار می باشد. توجه داشته باشید.پس از هر بار ملاقات اطلاعات فرمهای مراقبت مادر با توجه به توضیحات زیر به قسمتهای مربوط منتقل می شود. 1- شماره ردیف: این قسمت را به ترتیب از اعداد 1 شماره گذاری کنید.
* برای تنظیم اسامی در دفتر طبق یکی از دو حالت زیر اقدام شود:
* در ابتدای هر سال مشخصات کلیه مادران باردار را در دفتر وارد کنید . به این ترتیب که ابتدا اسامی و اطلاعات مربوط به مادرانی که از سال قبل شناسایی شده اند ولی هنوز مراقبتهای آنان ادامه دارد به دفتر جدید منتقل و سپس هر بار که خانم باردار جدیدی شناسایی شد، شماره ردیف جدیدی باز و مشخصات او وارد می شود.
* بدون در نظر گرفتن زمان، دفتر را به صورت مستمر تا آخرین برگ تکمیل کنید و پس از تکمیل آخرین صفحه ،دفتر را تعویض کرده و اسامی واطلاعات مربوط به مادرانی که قبلاً شناسایی شده اند ولی هنوز مراقبتهای آنان ادامه دارد را به دفتر جدید منتقل کنید. شماره خانوار/کد شناسه: این شماره را از روی پرونده خانوار زن باردار و بر اساس کد شناسه (ترکیبی از کد روستا ،شماره خانوار،شماره زن باردار در خانوار ) ثبت کنید.
نام ونام خانوادگی : در این خانه ، نام ونام خانوادگی خانم باردار را بنویسید .
سن: در این قسمت ، سن باردار را بر حسب "سال" بنویسید. چنانچه سن مادر زیر 18 سال و یا بالای 35 سال باشد، در صورت امکان با مداد قرمز نوشته و در غیر این صورت ، دور آن دایره کشیده شود.
مراقبت پیش از بارداری :
در صورتی که خانم مراقبت پیش از بارداری را دریافت کرده است ، کد 1 و در صورت عدم دریافت کد صفر (0) را بگذارید.
6. تاریخ اولین روز آخرین قاعدگی .
تاریخ اولین روز آخرین قاعدگی را از روی فرم به این قسمت منتقل کنید. 7. تاریخ تقریبی زایمان
تاریخ تقریبی زایمان را از روی فرم به این قسمت منتقل کنید.
8. شرح حال ابتدای بارداری .
با استفاده از مندرجات بخش شرح حال و ارزیابی فرم بارداری مادر، در این قسمت ، به شرح زیر کد گذاری کنید. در صورتی که خانم هیچیک از علائم خطر را ندارد کد صفر (0) بگذارید. وضعیت بارداری فعلی :
2-8 سابقه بارداری و زایمان قبلی
3-8 سابقه یا ابتلا فعلی به بیماری
توجه : در صورتی که خانمی به چندین علت در معرض خطر است ، همه کدهای مربوط را بگذارید.
مثال 1: خانمی که بارداری اول اوست و ارهاش منفی (همسرش ارهاش مثبت) بوده و سیگار می کشد ، به صورت 7-5-2 کد گذاری می شود.
9- ارزیابی معمول بارداری با تعیین تاریخ مراجعه
در هر ملاقات با خانم پس از انجام مراقبت ، نتیجه ارزیابی را براساس اطلاعات بخش ارزیابی معمول فرم مراقبت بارداری به شرح زیر در این قسمت کد گذاری کنید. در صورتی که زن هیچ یک از علائم خطر را ندارد ،کد صفر بگذارید.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.