ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
دسته بندی | پاورپوینت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1295 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 160 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 160 صفحه
برنامه ریزی و کنترل موجودی (1)
Inventory Planning and Control فهرست مطالب :
بخش اول : مبانی کنترل موجودی ها
بخش دوم : مدلهای معین موجودی
فصل اول: مدلهای اندازه ثابت سفارش
فصل دوم : مدلهای فاصله ثابت سفارش
فصل سوم : نقش محدودیتها در مقدار سفارش
بخش سوم : مدلهای احتمالی
فصل اول : مدلهای احتمالی اندازه ثابت سفارش
مدلهای احتمالی فاصله ثابت سفارش
بخش چهارم : پیش بینی
بخش پنجم : تخفیف تعریف موجودی موجودی به همه کالاها و موادی اطلاق می شود که در فرآیند تولید و
توزیع استفاده شده و یا مورد مصرف قرار می گیرند.اقلامی نظیر مواد
اولیه ، قطعات خریداری شده ، کالاهای در جریان ساخت و محصولات
نهایی جزو مهم ترین موجودی هایی هستند که در فرآیندهای تولید و
توزیع استفاده می شوند.
تعریف موجودی
یک تعریف کاملتر از موجودی ، به اقلامی اشاره دارد که در یک
شرایط بیکار یا تکمیل نشده نگهداری شوند و منتظر فروش ،
مصرف یا تبدیل در عملیات بعدی باشند. اهداف نگهداری کالا : کالای ساخته شده
1- مقابله با تغییرات تقاضا
2-هموار سازی یا بالانس خط تولید
3- خدمت سریع به مشتری هنگامیکه تقاضا احتمالی باشد
4- برای فروش در دسته های اقتصادی
5- عدم مواجه با کمبود
اهداف نگهداری کالا : کالای نیمه ساخته
1- مقابله با تغییرات ظرفیت تولید
2- جداسازی مراحل تولید
3- استفاده موثر از طرفیت تولید
4- برای تولید در دسته های اقتصادی
اهداف نگهداری کالا : مواد اولیه
1- استفاده از تخفیفهای تجاری
2- متوقف نشدن خط تولید
3- خرید در دسته های اقتصادی تعریف کنترل موجودی کنترل موجودی عبارت است از برنامه ریزی و کنترل جریان مواد و
قطعات اولیه ، کالاهای نیمه ساخته شده و کالاهای ساخته شده به
منظور برآوردن نیاز مشتریان در موعد مقرر به میزان مناسب با
حداقل هزینه. اهداف کنترل موجودی :
1-محصول مورد نیاز به مقدار مناسب در زمان مناسب
آماده تحویل باشد
2-به حداقل رساندن زمان ساخت و یا تدارک کالا
3-حداقل نمودن کل هزینه سیستم وظایف و مراحل کنترل موجودی
1-پیش بینی تقاضا برای هریک از محصولات
2-مقایسه تقاضای پیش بینی شده و تقاضای واقعی در صورت لزوم اصلاح آن
3-کنترل تولید ، مشخص کردن مقدار تولید اقتصادی و یا خرید اقتصادی
4-کنترل موجودی ، تعیین سطح موجودی در حد مطلوب
5-برنامه ریزی تولید
6- برنامه ریزی توزیع و فروش
7-پیگیری اجرای سیستم
8-انتخاب بهترین عمل عوامل موثر در کنترل موجودی
1-نوع محصولات( فاسد شدنی، شکستنی، انفجاری و...)
2-نوع عملیات یا شیوه تولید(کارگاهی , محصولی ، ترکیبی)
3-شیوه سفارش دهی (انبوه ، تکی ، داخلی ، خارجی ، ادغامی و
...)
عوامل موثر در کنترل موجودی
4-شیوه خدمت به مشتری(دسته ای، سفارشی و تکی)
5-تعداد محصولات یا تقاضا سالیانه
6- نوع تقاضا (قطعی ، احتمالی و یا معلوم)
7-شیوه نگهداری کالا (FIFO ، LIFO ، تصادفی و اولویتی)
8-سایر موارد نمایش سیستم کنترل موجودی موجودی خروجی ورودی تقاضا D(t) W(t) P(t) I(t) : سطح موجودی در دسترس در زمان t
B(t) : سطح کمبود در زمان t
Y(t) : موجودی خالص در زمان t
O(t) : موقعیت یک سفارش یا مقدار سفارش در راه در زمان t
موقعیت موجودی در لحظه t Y(t) = I(t) + O(t) – B(t) انواع سیستم های تولیدی:
سازمانها و صنایع تولیدی را بر حسب تنوع محصولات و حجم تولیدی هر
محصول می توان به چهار سیستم مختلف دسته بندی کرد.
سیستم تولید پیوسته
سیستم تولید انبوهی
سیستم تولید دسته ای
سیستم تولید سفارشی هزینه های موجودی: 1- هزینه خرید کالا
2- هزینه سفارش دهی کالا ...
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.