ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 95 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مقدمه :
چای یک نوشیدنی حاوی کافئین میباشد که با خیساندن برگهای
گیاه کاملیا سیننس (SINENSIS CAMELLIA) در آب داغ تهیه
میگردد. کشورهای عمده تولید کننده چای عبارتند از: چین، هند،
بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا،
آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال.
برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار
میگیرد تغییر رنگ میدهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسیده
میگردند. علت آن تخمیر آنزیمی است که باعث تجزیه کلروفیل و
آزاد شدن تانین برگهای چای می گردد. چای به 4 گروه بر اساس
درجه و مدت زمان اکسیداسیون برگ های چای تقسیم بندی
می شود.
در واقع روند اکسیداسیون در هر گروه در مرحله خاصی با خارج
ساختن آب برگها توسط حرارت دادن متوقف میگردد.