ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 140 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مقدمه :
ایجاد صنایع غذایی و تبدیلی در کشورهای در حال توسعه موجب چند
برابرشدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی است . ارزان بودن مواد خام ،
ارزبری کم ، نیروی کار ارزان ونیاز به سرمایه کم همگی از جمله عواملی
است که ایجاد صنایع تبدیلی توجیه ذیل می نماید وموجب چند برابر شدن
ارزش افزوده محصولات کشاورزی میشود .
ساختار اقتصادی ایران بگونه ای است که بخش کشاورزی وصنایع تبدیلی
همواره از جایگاه ویژه ای در فرایند توسعه اقتصاد ، اجتماعی وسیاسی
کشور برخوردار بوده است.
امکانات بلقوه ، وسعت اراضی قابل کشت ، تنوع اقلیم ، سهم قابل توجه
جمعیت و اشتغال در مناطق روستایی ، معیارهای برتری اقتصادی از جمله
برتری نسبی سرمایه گذاری در این بخش وارزش سرمایه داری ها وساختار
اقتصادی تولید ومحرومیت زدایی استعدا د این سرزمین را برای توسعه
و رشدکشاورزی وراه اندازی صنایع تبدیلی و غذایی توجیه می کند .